Kærsgård

Kærsgård
Dansk Gås

lørdag den 5. juli 2014

Kontrasterne

For mig er det en god dag, når jeg kan være på Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads på Østerbro. Det summer af liv, og vi møder så mange dejlige mennesker. Vejret var med os i dag. Ingen regn og tilpas varme for os, som stod i skyggen. Vi nyder vores markeder på Østerbro.


Og vi er efterhånden flere kulturer, der mødes - både blandt kunder og stadeholdere. Mad skaber sammenhold på tværs. Lad os dyrke det noget mere på Bondens Marked. 


Lad os sammen dyrke og udveksle det gode madhåndværk og de gode råvarer. Vi kan sammen kun blive bedre og lære af hinanden. Der er stadig mange ude i verden, som kan og vil det gode madhåndværk, så det smager fantastisk. Lad os holde fast i hinanden og sikre os på tværs af grænserne at det vil vi holde fast ved - det gode madhåndværk.Og så er det godt at komme hjem igen til gården oven på en god dag. Omsætningen veksler, men det gør ikke noget, for vi har det så hyggeligt, og det er så rart at sidde herhjemme på gården med alle mine dyr og tænke på dagen, mens man ser på skyformationerne og tænker: Kommer der mon endelig regn?
Ingen kommentarer:

Send en kommentar