tag:blogger.com,1999:blog-2175904217835514094.post8781097297938089495..comments2024-03-07T02:45:21.593-08:00Comments on Kærsgård: De små producenter og slagterierneTanker fra Bondens Fadeburhttp://www.blogger.com/profile/06706814921924926387noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2175904217835514094.post-45721712232063533402012-02-02T06:26:36.863-08:002012-02-02T06:26:36.863-08:00Helt enig her.
Jeg undrer mig også over reglerne f...Helt enig her.<br />Jeg undrer mig også over reglerne for salg af slagtet fjerkræ. Hvis man er jæger, så må man gerne sælge skudte ænder, fasaner og harer, hvor<br />indvoldene er pillet ud. Hvorfor gælder de samme regler så ikke for små opdrættere af fjerkræ, ænder, høns og gæs. Er det da ikke bedre at lempe lidt på reglerne herhjemme, så vi lidt mere og lidt lettere ved at opdrætte og sælge fjerkræ, end vi får importeret endnu mere fjerkræ fra udlandet som vi ved at der i mange tilfælde er salmonella og resistente bakterier i???<br /><br />Nå men det lader da til at selv "eksperterne" er kommet i tvivl.<br />http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-47854352:eksperter-k%C3%B8dkontrol-er-for-d%C3%A5rlig.html<br />"Den visuelle kontrol har også været brugt til at kigge på den generelle dyrevelfærd og dyresundhed, men der er meget bedre måder at bruge ressourcerne på"<br />Lad os håbe at dette betyder at kontrollen fokuseres på de store intensive industribrug, hvor der påviseligt er problemer og ikke hos de små producenter.<br /><br />P.S. Der er andre som bruger et mobilt slagteri. Det kunne også være en alternativ mulighed for jer.fivihttps://www.blogger.com/profile/16521500733032731277noreply@blogger.com